POKLIČITE NAS
ZA PONUDBO

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Ta politika zasebnosti navaja način, kako naše podjetje zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva iz zbranih informacij naših strank (vas) našega podjetja. Ta politika zasebnosti je na voljo samo na naših spletnih straneh, ki vključuje izdelke in storitve, ki so na voljo v našem podjetju.

Katere »osebne identifikacijske informacije« zbiramo?

Zbiramo »osebne identifikacijske informacije«, kot so ime, naslov hiše ali podjetja, e-poštni naslov, kontaktne številke in včasih informacije o kreditni kartici.

Obstajajo tudi primeri, ko zahtevamo podatke o vaši kreditni kartici, še posebej, če se odločite, da jih boste uporabili pri nakupu. Ko zahtevate financiranje, lahko zahtevamo tudi vašo številko socialnega zavarovanja ali s tem povezane podatke. Lahko dobimo tudi druge informacije, kot so podatki o podjetju, spol, starost in dodatne informacije. Vse zahtevane informacije je mogoče izpolniti obvezno ali prostovoljno.

Zakaj moramo zbirati »Osebne identifikacijske informacije«?

Predvsem zbiramo vaše »Osebne identifikacijske informacije«, ki jih bomo uporabili v različnih transakcijah, kot so:

Uporablja se na naši spletni strani
Ko zahtevate ponudbe, storitve za stranke in povpraševanja
Pri oddaji naročila ali storitev
Ko se odločite za sodelovanje v naših raziskavah in drugih promocijskih kampanjah
Ko se odločite za naročanje na oglase
Ko se prijavljate za zaposlitev ali predložite življenjepis
Ko se morate obrniti na nas

Ne zbiramo zaupnih informacij. Zbiramo samo predpomnilnik, da vam omogočimo nemoteno in učinkovito spletno dejavnost. Bodite prepričani, da so vaši podatki zavarovani pri nas.

Katere »neosebne identifikacijske informacije« zbiramo?

Zbiramo lahko tudi neosebne identifikacijske podatke o naših potrošnikih (vas). Te neosebne identifikacijske informacije so lahko v obliki imena brskalnika, specifikacij računalnika, ponudnika interneta in drugih sorodnih informacij.

Ali naše podjetje uporablja piškotke?

Prav tako lahko samodejno zberemo informacije iz vaših brskalnikov, kot so naslov IP, čas dostopa in piškotki. V piškotkih samodejno pridobimo vse podatke in celotno spletno dejavnost, ki ste jo opravili na naši spletni strani. Ugotovimo lahko, katere povezave ste kliknili in kakšna iskanja se lotite. Nekateri brskalniki samodejno sprejmejo piškotke, vendar vam bodo nekateri brskalniki omogočili izbiro med možnostmi »Sprejmi« in »Zavrni«. Ne pozabite, ko izberete “Zavrni”, se v vašem brskalniku ne boste mogli prijaviti ali uživati ​​v drugih zanimivih funkcijah naše spletne strani.

Povezave tretjih oseb

Prav tako lahko dovolimo tretjim osebam v obliki pooblaščenih ponudnikov, oglaševalskih podjetij, oglasnih omrežij ali drugih povezanih podjetij. Te tretje osebe si lahko ogledate na naši spletni strani. Tako kot naše podjetje te stranke uporabljajo piškotke za zbiranje informacij. Imajo tudi izjavo o politiki zasebnosti; zato nismo odgovorni za njihove dejavnosti na njihovih spletnih straneh. Lahko pa pošljete povratne informacije o teh spletnih mestih.

Kako naše podjetje uporablja zbrane informacije?

Vse zbrane informacije se uporabljajo za:

Učinkovita opravila želene storitve in zagotovite izdelkov, ki jih potrebujete
Ponujanje možnih izdelkov ali storitev, ki vas lahko zanimajo
Stopanje v stik z vami o informacijah o izdelkih, stanjih dostave in drugih promocijskih zadevah
Spoznavanje svojih izkušenj z našimi izdelki in stortvami

Predstavite pogojev prodaje ali pogodbe o prodaji
Izogibanja goljufijam in nezakonitim vprašanjem
Zaščitite in zagotovite celovitost naše spletne strani

Ali naše podjetje deli informacije z drugimi strankami?

Naše podjetje ne deli, ne prodaja ali celo posreduje pomembnih osebnih identifikacijskih podatkov drugim strankam. Te zunanje stranke ne vključujejo tretjih oseb, ki so prikazane na naši spletni strani. Poleg tega se te tretje strani strinjajo, da so zbrane osebne informacije varne in zaupne za zunanje uporabnike. Prav tako lahko objavimo specifične informacije, če sp v skladu z zakoni in ščitijo pravice in varnost našega podjetja.

Kako naše podjetje varuje vaše podatke?

Učinkovito se zavezujemo, da bomo zaščitili in ščitili vse zbrane informacije od naših strank ali uporabnikov. Uporabljamo različne inovacije, povezane z varovanjem in varovanjem vaših osebnih podatkov pred morebitnim tveganjem nepooblaščenega dostopa, goljufije in uhajanja informacij. Potrudili se bomo, da zaščitimo vaše podatke, vendar ne moremo potrditi, da bo vsaka podrobnost, ki jo vnesete, ostala zasebna.

Otroški internetni zakoni o varstvu zasebnosti

Naše podjetje dosledno upošteva zakon o zaščiti zasebnosti za otroke na spletu ali COPPA. Otroci, mlajši od 13 let, so izvzeti iz zbiranja potrebnih osebnih podatkov. Posebne informacije zbiramo samo za osebe, starejše od 13 let.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

Naše podjetje ima pravico kadarkoli spremeniti našo politiko zasebnosti. Če želite ugotoviti, ali je bil pravilnik o zasebnosti pregledan ali posodobljen, si lahko na tej strani ogledate datum posodobitve. Priporočamo, da preverjate ta del spletnega mesta, da boste obveščeni o spremembah pri varovanju vaših osebnih podatkov.

Sprejem našega pravilnika o zasebnosti

Če neposredno uporabljate našo spletno stran, sprejemate naše pravilnike o zasebnosti.

Kontaktirajte nas

Za več vprašanj o naših pravilnikih zasebnosti nas lahko neposredno pokličete na naše odprte telefonske številke.